Elkészítés:
Kacsacomb:
1. Olvaszd fel a sous-vide kacsacombot és regeneráld a húst.
2. Tedd a combokat egy tepsibe, locsold meg a saját zsírjával, és süsd 210°C-on kb. 15 percig, amíg ropogós lesz. Félidőben locsold meg a szaftjával.
Lilakáposztás rétes:
1. A sous-vide lilakáposztát olvasszuk ki majd ízlés szerint fűszerezhetjük még.
2. Add hozzá az arany mazsolát
3. Helyezz egy adag káposztát a réteslapra, tekerd fel, majd kend meg olvasztott vajjal.
4. Süsd a rétest 180°C-on 15-20 percig, amíg aranybarna és ropogós lesz.
Burgonyakrém:
1.Hámozd meg és kockázd fel a burgonyát, majd főzd puhára sós vízben.
2.Szűrd le, törd össze, és keverd hozzá a tejszínt és a vajat. Sózd, borsozd ízlés szerint.
3.Botmixerrel dolgozd simára, hogy selymes állagot kapjon.
Tejszínes kacsamáj szósz:
1.Vajon pirítsd meg a salotta hagymát, add hozzá a kacsamájat, és süsd 3-4 percig.
2.Öntsd hozzá a fehérbort, és hagyd, hogy elpárologjon az alkohol.
3.Add hozzá a tejszínt, sózd és borsozd, majd forrald össze. Adj hozzá hideg vajat a krémesítéshez.
4.Pürésítsd botmixerrel, és szűrd át egy szitán, hogy sima szószt kapj.